Tel: (011) 306-55-43 porudžbine: (035) 325 888 office@silken.rs
ing Radomir Gajić
silken o nama silken proizvodi silken kontakt
Kablovi
Konektori
Lemilice
Daljinski upravljači
Sijalice, LED
Osigurači
ALAT
Montažni materijal
Prekidači i tasteri
Peltijevi elementi
Zvučnici
Audio-Video-TV servis
BATERIJE
El. komponente
INTEGRALNA KOLA
Otpornici
Promenljivi otpornici
Ventilatori
TRANSFORMATORI
Ispravljači
KUTIJE za ugradnju uređaja
HiFi, VIDEO, TV oprema
MOTORI
 
O nama
 
Silken elektronik je samostalno zanatsko trgovačka radnja osnovana 1994. godine sa osnovnom delatnošću: proizvodnja i trgovina elektronskim uređajima i elektronskim komponentama na malo u prodavnici i preko pošte. Sedište firme je u Svilajncu u Karađorđevoj 4. (telefon 035 325 888 fax 035 325 933).

Prodavnica i magacin u Svilajncu se nalazi 100m preko puta Opštine. Radno vreme od 9-17h, subotom od 8-15h. Pored elektronskih komponenti namenjenim uglavnom servisu i amaterskim gradnjama u ponudi imamo najširi asortiman kablova i konektora (preko 1000 vrsti) namenjenim profesionalcima i amaterima za povezivanje računara, audio uređaja, TV-a, DVD-a...

Naša skromna ponuda alata i instrumenata zadovoljava amaterske potrebe, dok univerzalni i tipski daljinski upravljači iz naše ponude odgovaraju za preko hiljadu tipova TV-a .

U ponudi, pored klasičnih komponenti, imamo artikle koji se po vrsti, ceni ili kvalitetu razlikuju od standardne ponude na našem tržištu.

Prodavnica u Beogradu je u tržnom centru u Balkanskoj na broju 35 (preko puta raskrsnice sa Lominom), na prvom spratu. Radno vreme je od 9-18h, petkom 9-14h, subotom i nedeljom prodavnica u Beogradu ne radi.
 
 
dizajnirao i uradio web-studio Bolle